Link missing

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

brav22

Thread Starter
Joined
Dec 3, 2011
Messages
2
Hi to who ever sees this and could possibly help me with this oop`s link broken message, i have access toall my favoriots except ebay, whenever i go to ebay message appears, my system is as followsTech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.2
OS Version: Microsoft Windows XP Professional, Service Pack 3, 32 bit
Processor: Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80GHz, x86 Family 15 Model 4 Stepping 7
Processor Count: 2
RAM: 1022 Mb
Graphics Card: RADEON X300 SE 128MB HyperMemory, 128 Mb
Hard Drives: C: Total - 147785 MB, Free - 102591 MB;
Motherboard: Dell Inc., 0HJ054
Antivirus: AVG Anti-Virus Free Edition 2011, Updated: Yes, On-Demand Scanner: Enabled
I have tried through my home page t/talk, google,firefox,chrome. alll with no luck, sometimes in the lower tool bar it says (rover-ebay 710639203825) ? Brav
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top