1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Links in my received email don't work!!

Discussion in 'Business Applications' started by ronbono, Feb 4, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. ronbono

    ronbono Thread Starter

    Joined:
    Jun 11, 2003
    Messages:
    1
    Whenever I receive an email with a link it doesn't work. I can click on it all day and nothing happens. I'm using MS Outlook w/ WinME. I've also switched to OE and the same thing happens. This is for every email I receive and I receive a lot. Thanks!!
     
  2. Cookiegal

    Cookiegal Administrator Malware Specialist Coordinator

    Joined:
    Aug 27, 2003
    Messages:
    115,186
    Hi and welcome to TSG,

    To resolve this problem in Internet Explorer, try this:

    1. Quit all programs that are running.
    2. Click Start, and then click Run.
    3. Type regsvr32 urlmon.dll, and then click OK.
    4. When you receive the "DllRegisterServer in urlmon.dll succeeded" message, click OK.

    If this does not resolve the problem, repeat steps 2 through 4 for each of the following files (in step 3, replace Urlmon.dll with each of the file names below):
    • Shdocvw.dll
    • Msjava.dll
    • Actxprxy.dll
    • Oleaut32.dll
    • Mshtml.dll
    • Browseui.dll
    • Shell32.dll (Windows XP and Windows 2000 only)
     
  3. TheLord

    TheLord

    Joined:
    Jan 29, 2005
    Messages:
    98
    it should work with cookiegal instructions.. if it didn't, try this..
    in Outlook ... Tools > Options > Mail Format .. remove the tick from "Use Microsoft Word to read Rich Text e-mail messages".. this should solve it also ..

    Regards,
    Mahmood Alnasheet
     
  4. Bob Cerelli

    Bob Cerelli

    Joined:
    Nov 2, 2002
    Messages:
    22,468
    There have been several instances where the previous tip using regsrv32 does not solve the problem with hyperlinks not working.
    In this case try:

    Open Internet Explorer
    Go to Tools / Internet Options
    Click on the Programs tab
    Click on the Reset Web Settings button
     
  5. cmlevy

    cmlevy

    Joined:
    Feb 17, 2005
    Messages:
    1
    Bob -

    I just wanted to thank you. I have been researching this problem like crazy. You were the first to have the answer to the inability to hyperlink from email.

    The questions remains, why did the problem develop and what defaults were restored to correct the problem. It's academic at this point but interesting anyway.

    Chuck
     
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/326881

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice