1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Logitech Premium USB Headset 300

Discussion in 'Hardware' started by Prettyrun, Jan 27, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Prettyrun

    Prettyrun Thread Starter

    Joined:
    Jan 27, 2005
    Messages:
    2
    :( The only sound I can hear with my Logitech Premium USB Headset 300 is the sound of myself blowing or rubbing on the mic. What am I doing wrong that I can't hear the music that is playing on my hard drive. I can hear the music through my speakers but not through my headset.
     
  2. pronute

    pronute

    Joined:
    Feb 12, 2003
    Messages:
    3,956
    Did you install the software that came with the set? If so did you follow the instructions to the letter? If so did you enable the USB sound input?
     
  3. gotrootdude

    gotrootdude

    Joined:
    Feb 19, 2003
    Messages:
    8,812
    I believe that your USB headset acts like a sound card. You need to go into your control panel/ sounds and multimedia/ click the audio tab, and set the USB headset as the preferred playback device.. If you want to output the sound out of both your speakers and headset at the same time, try useing the Audio repeater function of Virtual Audio Cable. http://spider.nrcde.ru/music/software/eng/vac.html

    Otherwise, just use the control panel to choos between speakers and headset.
     
  4. Prettyrun

    Prettyrun Thread Starter

    Joined:
    Jan 27, 2005
    Messages:
    2
    :) Ahhh at last I can hear my music through my headset. Could Ad Aware or SpyBot Search and Destroy possibly block something that the computer and headset needed to communicate with each other? Last night I opened both programs and reversed all changes they had made. Then I did disk cleanup and defrag. This morning I opened control panel and set my audio for the headset for the umteenth time and walla, my headset is working as it should. Seems every time I use Ad Aware or SpyBot I have problems with my computer. Long story short, I do thank you for your help. A pat on the back to you for a quick response and job well done!!!
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/324192

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice