Logitech Setpoint Software

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

GRudger

Thread Starter
Joined
Nov 18, 2002
Messages
355
Hi all,

I just got the Logitech MX1000 mouse. When I install the Setpoint Software (newest version off the web and packaged version), XP doesn't boot up properly. That is, XP gets to the boot up screen, but never reaches the welcome/login screen; instead, the monitor turns off as if it is in sleep or standby mode (The green light starts blinking same as when i set the screen to turn off after 5min of inactivity).

Anyone know of a way to fix this? The mouse is pretty crap without the software, and i've read that when installed, greatly improves the performance, so i would really like for it to work.

Thanks.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top