logon script error

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

gabenava

Thread Starter
Joined
Oct 1, 2001
Messages
34
ON MY COMPAQ PRESARIO MODEL 5220 W/ 128 MB MEMORY AND AMD-K6 PROCESSOR AM I RECENTLY HAVING THE PROBLEM OF GETTING A MESSAGE WHEN I AM ON INTERNET OF LOGON SCRIPT
ERROR. CAN SOMEONE HELP ME WITH THIS PROBLEM? I WOULD GREATLY APPRECIATE IT. THANK YOU VERY MUCH.
 

eddie5659

Moderator
Malware Specialist
Joined
Mar 19, 2001
Messages
37,298
Hiya

When this error comes up, is there a Details box, and if so can you click it and copy/paste the details here?

Also, have you tried this:

Tools | internet Options. Advanced tab. Under Browsing, tick Disable Script Debugging, and underneath untick Display a Notification.......

Apply and OK.

Regards

eddie
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Top