Lost all Data too flip mino

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

bgunner999

Thread Starter
Joined
Jan 2, 2011
Messages
4
I have made things worse. First of all when I attached the mino to my computer a error message came up stating the MSl file was missing, So I went into (computer) flipvideo (j) and thought it would be a good idea to reformat. ( Bad idea ) so can anyone this idiot and suggest what I can now do!!!(y)

bj
 

daz1

Banned
Joined
Nov 4, 2006
Messages
2,664
not sure what you want? you have formatted the drive so there will be nowt on it now but should still work as normal as befre i mean
 

bgunner999

Thread Starter
Joined
Jan 2, 2011
Messages
4
not sure what you want? you have formatted the drive so there will be nowt on it now but should still work as normal as befre i mean
Thank you for your reply, by formatting the flip their is no way to download any videos onto the computer. Nothing appears on the computer screen, i have heard that I might need some sort of tool
to put right what I have done!! I have emailed flip support but have had no response from them
 

bgunner999

Thread Starter
Joined
Jan 2, 2011
Messages
4
When you engage the flip into the computer a small box appears at bottom of page, ( flipvideo (j) ).
The folder itself is empty, if you press right side of mouse a box appears included in this box is formatting which I pressed the other items are just the norm. As far New device found this does not
come up at all, Would it be my computer its self thats the problem!!! This computer is only 13 months old, so i have my doubts about the latter. Sorry I have given you a headache
 

daz1

Banned
Joined
Nov 4, 2006
Messages
2,664
still not sure, plug it in wait to see if windows finds it after 30 sec go to start my computer see if its there under a drive , for example C drive windows you may have a partition so D drive and E F G etc may be the flip, if so open it have looksee may be a file like a image file you can click on similiar to what i have on a scandisc,
 

bgunner999

Thread Starter
Joined
Jan 2, 2011
Messages
4
Thank you for all your help but still to no avail. My last resort was to reset my computer to factory settings which took an age, this I thought would cure the problem but again the answer is no joy.
the only thing i can think of is to try another persons computer, if that fails I will have to get in touch
with the makers again. ( still waiting for a reply from them )
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top