Lost Drive Mappings

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

barliman

Thread Starter
Joined
Jan 18, 2002
Messages
1
I support 30 users who all have a PC connected to the network. We have 2 servers, both NT 4. Each user has a drive mapping to their own home folder and another drive mapping to a shared folder structure. A couple of times a week some of the users will lose one or both of their drive mappings and can only get them back by re-booting. Also, in the morning some users when they first log on, don't get their mapped drives (almost like their login script doesn't run) and have to re-boot a couple of times before they get them. Any suggestions gentlemen (and ladies)?
 
Joined
Jul 29, 2001
Messages
21,334
Connectivity problem. Either the NICs are going bad or there is a hub or switch that is questionable. Do their scripts indeed run when they don't get the mappings?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top