Lost ICS icon on workstation

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

saiahp

Thread Starter
Joined
Jan 23, 2005
Messages
12
I keep 'losing' the icon for the faux server's ICS in Network Connections on a p2p workstation laptop computer that leads to the server/ICS modem on the main computer(six computers; 1 XP Pro-which has the modem, 5 XP Home). When this happens the shortcuts in Start, or Tray or on Desktop can't find their targets, just lead nowhere; then after a period it may show up again. Is there anyway to 'fix' or 'lock' the connection to the screen (like a drawing object in an art program can be locked)so I don't have to keep recreating the Network connection? My LAN Connection/1394/Network Bridge have been recreated 58 times! I've set up the entire network many times as well- running Network Setup on each computer with and or without the Windows Pro CD (I'm in sneakernet IT mode!!) I had SP2 on the Pro stations but removed it. Help?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top