lost IE address bar.....

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Dark Star

Thread Starter
Joined
Jun 8, 2001
Messages
3,054
I've managed to loose my address bar in IE 5.5........

I tried right clicking up top and it shows it to be checked already along with the standard buttons and the links......

I've rebooted and still no joy, am I gonna have to run the IE repair tool option or what?

DS
 

buck52

Banned
Joined
Mar 9, 2001
Messages
8,372
Howdy

You didn't happen to hide it... move the arrow up towards the standard button bar til it changes to the double arrow then left click and drag it down.

hope it's that simple

buck
 
Joined
Jul 11, 2001
Messages
3,208
LOL........sniff.......snicker, smirk smirk.

You did huh? cough...smirk

Only a duck. ;)

Have you tried the slider thingy's.
 

Dark Star

Thread Starter
Joined
Jun 8, 2001
Messages
3,054
buck,

Nice try but no joy.........

doyce,

slider thingys?........sounds like an Arizona mixed drink. ;)
what slider thingys?
 
Joined
Jul 11, 2001
Messages
3,208
The separators. What Buck was talking about only from right to left instead of up and down.
 

buck52

Banned
Joined
Mar 9, 2001
Messages
8,372
DS

I figured that was to easy..I just remember having all those bar so mess up at one point I didn't think I would ever get them straightened out :)

good luck

buck
 

Dark Star

Thread Starter
Joined
Jun 8, 2001
Messages
3,054
Okay guys, we tried it's just lost somewhere.

I guess I'll try the IE repair option :rolleyes: It ain't the first and it probably wont be the last.

thanx

DS
 
Joined
Oct 22, 2000
Messages
1,995
Did you try going from right to left with the double arrow? It could just be that you've hidden it and not lost it.
 

Dark Star

Thread Starter
Joined
Jun 8, 2001
Messages
3,054
Check this out..........

I type in my last reply and hit send........the screen goes black, not a BSOD just black and it remains black for like 15 seconds (I was gonna pull the plug, but I waited) then I hear the shutdown beep of the bios, and it reboots all by itself..........

That is a first.......a self imposed reboot, then a scandisk, followed by I don't know what and then finally my desktop.

I launch explorer and here I am,and I've yet to run the repair option.
Doyce it's all your fault, you broke it.

DS
 

Dark Star

Thread Starter
Joined
Jun 8, 2001
Messages
3,054
Oh the standard button thingy is just like hitting the F11 key I see so no joy there.....I go try the repair option now.

DS
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top