Lost mailclnt.exe file

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mharr644

Thread Starter
Joined
Feb 4, 2005
Messages
4
I just finished changing my ISP from earthlink.net to Cox.net. When I deleted my earthlink.files I must Have deleted my mailclnt.exe. I'm now useing outlook express for my e-mail and when I try to open an attachment I get a box saying that it cannot find mailclnt.exe. How do I solve this problem. I'm running win 98 se Thanks in advance for your help
mharr644
 

mharr644

Thread Starter
Joined
Feb 4, 2005
Messages
4
This didn"t help the box that is for attachments is unchechecked I found that problem early. The problem is when I click on the paperclip in outlook exp. I get a box that ask me if I want to save to a file or to open. I click on to open and that is when I get the message that no mailclt is found. Also tired run-msimn/reg andgot the message file not found. I think what I did was delete by mistake something that I need when I removed earthlink. So I'm still looking Thanks
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top