1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Lost Planet Demo

Discussion in 'Games' started by redcash, Jun 5, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. redcash

    redcash Thread Starter

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    93
    Every time I try to play the Lost Planet Demo I am given an error message that my PC settings need to be changed. I have done this and am now at the lowest settings for graphics, but still receive the message. Any suggestions?

    I have:

    XP (Legal)
    Pentium 4 HT 3.2 GHZ
    1 Gb of RAM
    240 Gbs Hard Drive
    x1650 AGP
    HD screen
    High Speed Internet

    System Requirements:
    OS - Windows XP
    CPU - Intel Pentium 4 supporting HT technology
    RAM - 512 MB (Windows XP) / 1 GB (Windows Vista)
    Hard Drive - 8.0 GB
    Resolution - 640x480
    DVD-ROM drive - DVD9 compatible
    Video - VRAM 256 MB, DirectX 9.0c / Shader3.0, NVIDIA GeForce 6600 or greater
    Sound - DirectSound compatible. DirectX 9.0c
    Peripherals - Mouse, Keyboard
    Internet environment - Internet connection required for activation and online multiplayer play.
     
  2. Couriant

    Couriant Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 26, 2002
    Messages:
    32,139
    First Name:
    James
    What is the exact message?
     
  3. redcash

    redcash Thread Starter

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    93
    The exact mess age is:

    Your current system configuration cannot handle these settings. Please change PC settings. If this problem continues please adjust system settings.
     
  4. gamerbyron

    gamerbyron

    Joined:
    Apr 9, 2007
    Messages:
    2,091
    have you uninstall it, or restart the computer?
     
  5. Aday

    Aday

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    1
    Every time i start the game it says it cant find XINPUT1_3.dll :confused: i have reinstalled this Demo 3 time from 3 diffrent links/sites and this always comes up. i am useing WinRAR if that may be doing it. Any help would be nice. :)
     
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads - Lost Planet Demo
  1. Getthecansout1966
    Replies:
    0
    Views:
    128
  2. zachhawk
    Replies:
    1
    Views:
    223
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/581187

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice