m-audio audiophile 2496 soundcard

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

lee01

Thread Starter
Joined
Oct 9, 2008
Messages
2
i have emaichines e4028 pc running windows xp sp2 its got 3.6gh 200 gb hd i have just installed a new m-audio audiophile 2496 soundcard when i try to install the drivers i get a message saying that this software has not passed the microsoft windows logo if i click continue anyway when i check the driver in the device manager it says driver not assigned and i got no sound and i have disabled the built in soundcard has anyone had this problem and if somebody out there got any advice please feel free
i will answers your messages thanks

i have been on the website and tryed downloading still get the same message i dont know how to assign driver or what to do next
 
Joined
Jun 21, 2007
Messages
588
Do you see the soundcard in device manager? If so try right clicking on it and then selecting "Update Driver Software." This should automatically do it through Windows.
 

lee01

Thread Starter
Joined
Oct 9, 2008
Messages
2
hay thanks for the reply yeah i seen it on the system devices i am trying
now to set it up with some new cables i picked up i got this amp that only works to power up my monitor speakers i think now the card and the software is installed i got some music playing lastnight but the sound was
distorted like buzzing i have mk2 monitor speakers they were plugged into my built in soundcard that had in and out slots i thought that only cause my new soundcard dont have the in and out slot on the card that that was why i dident get any sound so like i said i picked up some new cables
joined them up i got some sound but only on one speaker thats how far i got now at the moment

lee
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top