Mail formatting Issues in Pegasus

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Joe Schmoe

Thread Starter
Joined
Sep 17, 2008
Messages
1
When I send "rich text" mail in Pegasus, the recipient is seeing the formatting marks instead of a formatted message. This complaint comes from at least two different friends (who don't know each other), and I was able to replicate it myself by sending email to my work address.

O/S is windows 2000, Pegasus release 4.41

Here is a small sample of what he sees.


face="Times New Roman" color="#0000ff"> <span style=" font-size:12pt"> <u>http://www.geva-zin.co.il/english/pigs-more.htm</u> </span> </font> </a> <font face="Times New Roman"> <span style="font-size:12pt"> </span></font> </div> <div align="left"> <font face="Times New Roman"> <span style=" font-size:12pt"> <br /> </span> </font> </div> <div align="left"> <font face="Times New Roman"> <span style="
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top