MAJOR PCI, PCI Express Slot Problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

longhorns80

Thread Starter
Joined
Jul 12, 2006
Messages
4
Ight, when i have my radeon x700 pci express card in my gateway 700gr computer and i also have my Sound Blaster Live card in a pci slot and push the power button on the comp nothing happens no power no nothing..When i take out all of my cards and then wait like 45min-1hr and try to power up using on board graphics and onboard sound it works fine...Ive tried multiple pci express cards and multiple pci cards and multiple pci slots...Please help!!!!!
 
Joined
May 3, 2006
Messages
22,466
Ddidn't think we would see this with newer motherboards but possibly bios has to be shut down for onboard audio and video to use the slots. By any chance was this shipped with onboard functioning and then you replaced? That's the only way this would make sense.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top