Malware or Virus

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

nally25

Thread Starter
Joined
Sep 29, 2008
Messages
10
I am afraid that my computer has some sort of malware, adware, virus or something. Please I use this for my home business. I need help quick.
I use Vista, on a COmpaq Presario SR2163Wm. My whole computer is running slow, along with my internet connection. I have roadrunner.
Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC
And I have the turbo so my connection should be alot faster. My internet provider said that it must be my computer b/c my connection is where it should be..
 

nally25

Thread Starter
Joined
Sep 29, 2008
Messages
10
NOONE, I have been posting for a week and i am getting no help at all
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top