1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Maple story

Discussion in 'Games' started by El Payaso, Jul 1, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. El Payaso

    El Payaso Thread Starter

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    6
    Hey all

    I have a problem with the maple story...
    I played it on my old PC...but now when i got a new one I can't play it!!

    When I start the game I get a message that there is some hacking attempt...

    I scanned the whole computer several times...and the message still appears

    I even downloaded a new client and it still appears...

    PLEASE HELP ME...

    TY all
     
  2. El CaNa

    El CaNa

    Joined:
    Nov 19, 2005
    Messages:
    107
    close all emulators you make have running on the tool bar.
    Like daemon tools, etc...
     
  3. El Payaso

    El Payaso Thread Starter

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    6
    yep I did...

    and it still writes the message...

    the only things I have opened is Bit Torrent, AVG antivirus + spyware, limewire and MSN messenger....
     
  4. ACA529

    ACA529

    Joined:
    Nov 15, 2005
    Messages:
    6,117
    First of all... Bit Torrent clients, and LimeWire are two of the leading causes of people getting infected with malware. I recommend you remove those programs immediately.

    I need to know some more information on your computer.....

    Are you running Windows Vista?
     
  5. El Payaso

    El Payaso Thread Starter

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    6
    no...

    I have XP with ser. pack 2....

    i can play oblivion on high performance so that means that i can play maple ;)

    i really don't know why doesn't it work...AVG antivirus and Spyware told that there is no threat...

    what is the problem??
     
  6. El Payaso

    El Payaso Thread Starter

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    6
    come on people please help me...
     
  7. El CaNa

    El CaNa

    Joined:
    Nov 19, 2005
    Messages:
    107
    im thinking im thinking.... just can't figure out what's the cause of the problem....:eek:
     
  8. coolboy0286

    coolboy0286

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    110
    C:\WINDOWS\system32\drivers\etc

    go there, delete your host file, restart computer, play as normal.
     
  9. ACA529

    ACA529

    Joined:
    Nov 15, 2005
    Messages:
    6,117
    hosts1.bak ?
     
  10. coolboy0286

    coolboy0286

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    110
  11. ACA529

    ACA529

    Joined:
    Nov 15, 2005
    Messages:
    6,117
    Weird....

    [​IMG]
     
  12. coolboy0286

    coolboy0286

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    110
    erm.... idk then :p
     
  13. El Payaso

    El Payaso Thread Starter

    Joined:
    Jul 1, 2007
    Messages:
    6
    oh man...there must be a way...

    I know there is a way... omg :eek:


    :mad: :mad: :mad: :mad:
     
  14. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/590545

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice