Maxtor 200 GB External hdd problem, please help

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Sy12uP

Thread Starter
Joined
Oct 18, 2002
Messages
30
A friend plugged my 200gb external hdd into his ps2 usb port and since then it wont work. I plug it in the pc now and it installs it and everything says its ready for use, but when i go to My Computer and click it, it freezes. Seems to be a goner, but if there is a way to get around this please help, i have so much stuff i need off this hd. The hdd is a Maxtor One Touch 200gb hdd. I have also tried the HDD on mulitple computers still no luck. If anything can be done to fix this i would appreciate the help.
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,425
Unplug ALL USB devices.
Open Device Manager.
View, Show Hidden Devices.
Uninstall all devices under USB Controllers.
Uninstall all devices under Storage Volumes. Say no to any reboot prompts until you are finished. Also, if a Storage Volume doesn't uninstall, ignore it and move to the next one.
If you have a yellow ? with unknown devices, uninstall all of the entries there as well.

When this is done, reboot TWICE.

Reconnect the USB devices and see if they're recognized properly.
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
Not to sound out of the loop here, but what is a PS2 USB port? :confused:
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,425
Perhaps the PS2 decided that the hard disk wasn't formatted and "fixed" it for him. :)
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
johnwill said:
Perhaps the PS2 decided that the hard disk wasn't formatted and "fixed" it for him. :)

Lol :D

Thanks norton, not a gamer here, can you tell? :eek: A PS2 to me is a VERY old IBM computer :D :D
 

JohnWill

Retired Moderator
Joined
Oct 19, 2002
Messages
106,425
It took me a while to realize it was a game console. :D
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top