Maxtor Trouble

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.
Joined
Jul 29, 2004
Messages
6,650
Hi Java624,

I am very surprised ! I have exactly the same model of hard drive mounted as master with a CD Rom drive slaved on the same ribbon.
I run Windows 2000 Pro and three weeks ago I made the same test Pcpitstop. And everything was OK.
I had a look at the link you posted. I suggest you to run the Pcpitstop without Norton being activated. Before I made my own test, I switched off both my anti-virus an firewall.
 

Java624

Thread Starter
Joined
Sep 3, 2004
Messages
2
Hi,

Ok I ran it without the Firewall on...But not the AV let me turn that off and see if I get the same result....

I also wanted to point out that I recently reformatted so I might not have something installed
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top