"Media" button Disappeared!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Jimmy A

Thread Starter
Joined
Apr 18, 2004
Messages
230
On Internet Explorer: You Know, At The Top. Between "Favorites" and the little "History" globe thingy, I used to have "Media" and it would open the "Media Bar" along the left side of my browser window. It's GONE!!! Yes, it probably was before SP2 that I last had it. (Every thing else has worked well with SP2.) How do I get it back??? I went into "Manage Add Ons" and fiddled around in there. It showed "Media Player Enabled." And the "Update ActiveX" always stayed greyed out. Any Help will be appreciated.
 
Joined
Mar 8, 2004
Messages
2,326
Right click on an empty area of the tool bar and select Customize.The next box has lots of neat things you can add to the tool bar,one of them is the Media icon you are looking for.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top