Media Player Classic slight glitch

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

janlafata

Thread Starter
Joined
Mar 29, 2005
Messages
525
I have Windows 7 x64. I use Media Player Classic x32 as my default video player. Usually after I put together a new avi file, I like to play it back to check in in MPC. I also like to check the video ahead in parts for correct audio syncing etc. In the past when I did this, there was no pause or freeze in the video when I did it, but lately, I will move the slider ahead some, then I will see the video temporarily freeze, then jump a few seconds. It does not do this when I check a video in WMP. I don't believe it's a codec problem, but then again, you never know, but all I have is AC3, XviD and DivX installed. I have toyed with the idea of running the x64 MPC, but when I tried it a few months ago I had some problems.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top