Media Player Incorrect/Missing CODEC

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

frankv

Thread Starter
Joined
Jul 15, 2005
Messages
4
Can someone shed some light on this problem I am having with an AVI file?
I cannot identify the CODEC that is either missing or a problem...
thanks
fpc

Audio Sitcher:: Out
Stream 1
AVI Splitter
Audio Switcher

Media Type 0:
--------------------------
AM_MEDIA_TYPE:
majortype: MEDIATYPE_Audio {73647561-0000-0010-8000-00AA00389B71}
subtype: MEDIASUBTYPE_PCM {00000001-0000-0010-8000-00AA00389B71}
formattype: FORMAT_WaveFormatEx {05589F81-C356-11CE-BF01-00AA0055595A}
bFixedSizeSamples: 1
bTemporalCompression: 0
lSampleSize: 1
cbFormat: 20

WAVEFORMATEX:
wFormatTag: 0x0001
nChannels: 1
nSamplesPerSec: 8000
nAvgBytesPerSec: 16000
nBlockAlign: 2
wBitsPerSample: 16
 

3fs

Joined
Jul 12, 2005
Messages
57
Try this AVI codec pack. Took care of AVI codec problems I was having a while back.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top