Media Player on Vista stopped playing .AVI files

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

ellisd5

Thread Starter
Joined
Aug 21, 2007
Messages
1
Hello there guys, I am having a real problem with my Windows Media Player 11 playing .avi files.

My digital camera records videos and they have played on my machine with WMP no problem at all until yesterday. When I click on the file to play it it says "Window Media Player encountered a problem while playing the file. For additional assitance, click Web Help."

I have had had a good around and I can't resolve this problem. The problem seems to have occured since I installed DivX Player, Codec etc.. (the installer package). Since then I have tried uninstalling it to go back to how it was and also tried doing a system restore to the point before but still the same problem.

Don't know what to do but this problem also effect Windows movie maker, it won't player the avi files in there either, please help.

I am running Windows Vista Home Premium
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top