1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Memory Problem?

Discussion in 'Windows XP' started by Wuerffel, Sep 9, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Wuerffel

    Wuerffel Thread Starter

    Joined:
    Aug 12, 2003
    Messages:
    11
    My Internet Explorer is running on a huge delay. Especially when I'm typing in boxes or something of that nature.

    Can anybody tell me if this is a memory related problem or not? And if so, is there a program on the Internet I can download that looks all this stuff up and fixes it?

    Thanks.
     
  2. dai

    dai

    Joined:
    Mar 6, 2003
    Messages:
    11,198
    pop the xp cd in
    in the run box type
    sfc /scannow
    don't miss the space after the c
     
  3. Wuerffel

    Wuerffel Thread Starter

    Joined:
    Aug 12, 2003
    Messages:
    11
    I don't have the XP CD. It was just on my computer when I bought it.
     
  4. dai

    dai

    Joined:
    Mar 6, 2003
    Messages:
    11,198
    that's like running a car with the bonnet welded
    i take it you bought it second hand
     
  5. Wuerffel

    Wuerffel Thread Starter

    Joined:
    Aug 12, 2003
    Messages:
    11
    Yeah, I know. I bought it from somebody who made it for me. They didn't include the CD and I'm a while away from home right now. It just started about a week ago. It's been running good for a few months. I don't know what the deal is.
     
  6. JohnWill

    JohnWill Retired Moderator

    Joined:
    Oct 19, 2002
    Messages:
    106,418
    It's unlikely to be memory, wrong symptoms. I'd press the builder for the CD...
     
  7. dai

    dai

    Joined:
    Mar 6, 2003
    Messages:
    11,198
    check your pm's
     
  8. Wuerffel

    Wuerffel Thread Starter

    Joined:
    Aug 12, 2003
    Messages:
    11
    I've been looking around and I noticed that everytime I go to a website with a lot of graphics, or animated gifs or something, and sometimes even just this board...my CPU Usage goes up to 100% and just stays there.

    That seems to be the problem. Why is this happening?
     
  9. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/163462

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice