memory test at startup!!!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

bunga63

Thread Starter
Joined
Jun 24, 2001
Messages
9
I need help again!!!

I've recently put together a computer and the memory test doesnt seem to be working properly. At startup, it will just repeat over and over and over going thru all 512MB of ram. I'd sit back and watch the numbers climb SLOWLY up to 512MB of ram and then start back over at 0. Aside from that, everything seems to work okay. I usually have to press ESC to cancel the memory test.

What gives?!

I also wonder if this could be related to my new system's low benchmark scores. This is a :

AMD XP2000+
512MB PC3200 DDR ram
Asus A7V8X-X mobo
128MB Gainward GE Force FX 5200 video card
60GB Maxtor 8mb buffer Hard drive

The low benchmark scores are from FutureMark's 3DMark 03 gamers benchmark program. I scored under 1000!!! Even my older computer scored better than that. The sound test didnt even work. UGH!

Any ideas would be appreciated folks.

Happy computing....
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top