Memory Upgrade Problems

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

qtip2

Thread Starter
Joined
Mar 9, 2008
Messages
4
Motherboard Epox EP 8KDA 3J
OS XP SP2 Home E
AMD 3000+ CPU

Memory Upgrade
Original setup Had two 256 Rosewill DDR400
one open slot

INSTALLED 512m ampo D400 35145588-P-R
Into Slot #1
PC Ran OK with 512 Ram

Installed one of the Rosewill DDR400 256
into Slot #2
PC Ran OK with 768 Ram

Installed Rosewill DDR400 256
into Slot #3
PC would not Boot
Does not seem to recognize 3rd Slot
Any Ideas ????????????????
 
Joined
Oct 18, 2004
Messages
286
Try placing the 256mb in the first 2 slots , boot up the system, if all works fine, power down and place the 512 in the 3rd slot. Try booting up, should work. But lets keep fingers Xed
 

qtip2

Thread Starter
Joined
Mar 9, 2008
Messages
4
Sorry I tried that first because the 256's were in slot 1 & 2
Maybe I will have to get another 512m
 

DaveA

David
Trusted Advisor
Spam Fighter
Joined
Nov 16, 1999
Messages
17,185
A lot of machines REQUIRE that the simms be installed in pairs?
Does yours?
 

qtip2

Thread Starter
Joined
Mar 9, 2008
Messages
4
Yea I am going to buy another 512m & go from there
Thanks All
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top