memory

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

nomad

Thread Starter
Joined
Sep 30, 1999
Messages
422
I am putting together a computer, I htink I have done everything right, but when I boot up it says I have only 128mb of ram but I know I installed 256mbram. I noticed my ram is pc100 and my boards speed was set to 66. Could this make the difference, If not can anyone tell me what I might be doing wrong.

Thanx
 
Joined
Jan 8, 2003
Messages
12
Hi, double check your motherboard settings and manual. There is usually a section for setting up the ram. Probably some jumpers you need to change.
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
Also try each chip alone and/or try reversing them in the slots. Some boards also demand a chip in slot one.......
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top