message on boot

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

jimboye99

Thread Starter
Joined
Jan 18, 2013
Messages
1
i have a new problem
a message on boot comes up
please help

Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.2
OS Version: Microsoft Windows 7 Ultimate, Service Pack 1, 32 bit
Processor: Intel(R) Core(TM) i5 CPU 750 @ 2.67GHz, x64 Family 6 Model 30 Stepping 5
Processor Count: 4
RAM: 3319 Mb
Graphics Card: ATI Radeon HD 4300/4500 Series, 512 Mb
Hard Drives: C: Total - 238464 MB, Free - 19419 MB; D: Total - 476937 MB, Free - 54468 MB; J: Total - 44319 MB, Free - 44228 MB; K: Total - 31996 MB, Free - 22165 MB;
Motherboard: MSI, P55-CD53 (MS-7586)
Antivirus: None

could not load file or assembly 'mom.implementation, version=2.0.3544.

jim:confused:
 
Joined
Sep 11, 2010
Messages
3,992
Maybe you have picked up a virus? I see you do not have an Anti-Virus program on your computer? I'm sure one of the Tech's capable of advising you will be along soon.
 

valis

Moderator
Joined
Sep 24, 2004
Messages
78,002
howdy jimboye99, and welcome to TSG.

Have a look here and see if that helps. Sounds like a vid card issue.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top