Micromedia Flash

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

davidmg

Thread Starter
Joined
Sep 28, 2008
Messages
6
Does Micromedia Flash work on Vista?
I am able to view an instructional file on my XP computer.
But I can't view it on my Vista computer.

Any help will be appreciated.

Thanks.
 
Joined
Apr 23, 2004
Messages
2,960
Should work no problems.... you should be able to download this into your browser (IE or firefox) as a plug-in.
 

davidmg

Thread Starter
Joined
Sep 28, 2008
Messages
6
Dear Gurutech,

Thanks for your answer. I didn't describe the problem correctly. The software that I should have referred to was: Macromedia Flash.

davidgm
 

davidmg

Thread Starter
Joined
Sep 28, 2008
Messages
6
I tried to use Safari internet browser on my Vista computer.
To my surprise, I could play the flash file.


It doesn't work with Internet Explorer or Firefox.

I have no idea why this is so.

David
 

davidmg

Thread Starter
Joined
Sep 28, 2008
Messages
6
Dear gurutech,

Thanks.
I wonder why it doesn't work when I use Firefox on Vista.
Any ideas?
David
 

davidmg

Thread Starter
Joined
Sep 28, 2008
Messages
6
Dear listmates,

I just updated my Firefox to the latest version.

Now I can play the file on Firefox as well as Safari.

David
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top