Microphone Sped Up By 100%

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Adrenalineflash

Thread Starter
Joined
Oct 3, 2006
Messages
275
I was using my microphone normally the other day, and it was fine. Then when I was going to turn the computer off, I accidentally pulled out the USB cable. Today, it has sped up my speech by 100%, so I tried using the regular microphone port in my computer with some headphones, but the problem persisted. I checked the "Add New Hardware" section in my Control Panel and it said that it was corrupted (usb) System restore also failed.

Please ignore my system specs as they are from an older computer.

Microphone Specs- Logitech Eyetoy with modified files to make it into a wecam/microphone:D

Please, is there any way to help this?:eek:
 
Joined
Jul 7, 2006
Messages
1,085
What did it say was corrupted, exactly?

100% speed on your speech, interesting problem. You could go online disguised as a chipmunk!

Wow, I guess I better keep my day job--comedy isn't my thing...:)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top