Microsoft Basic Display Adapter problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Ark9214

Thread Starter
Joined
May 26, 2019
Messages
2
Microsoft Basic Display Adapter problem.

Hi. I recently purchased Intel(R) Xeon(R) E3-1240 V2 with Graphics card ( Hynix ). CPU Slots are working fine and hynix is correctly inserted in the cpu. Humbly, the problem is that window shows my display adapter as Microsoft Basic Display Adapter with 0mb Vram. Is it my fault or system is simply not detecting it!? Also under device manager display adapter tab, there is only microsoft basic dislpay adapter. I tried to hover internet but could not find relevant information. Please oblige me....

Regards
Ark 9214
 

Cookiegal

Karen
Administrator
Malware Specialist Coordinator
Joined
Aug 27, 2003
Messages
117,117
You already have a thread for this. Please do not start more than one thread per issue.

Closing duplicate.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top