1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

MIcrosoft Error Report

Discussion in 'Windows XP' started by bshashank90, Jul 11, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. bshashank90

    bshashank90 Thread Starter

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Messages:
    7
    i've recently been getting a lot of these errors when i try to start some of my games (It asks me to send an error report to microsoft; and i've tried sending it too) which include age of empires 3, age of empires warchiefs, NFS Carbon, NFS most wanted black edition.What is the problem???
    My Computer specifications are:
    Intel 945GNT
    Intel Pentium D Processor 3.00 Ghz
    Win XP
     
  2. The Hound

    The Hound

    Joined:
    May 27, 2007
    Messages:
    3,235
    Welcome to TSG...Could you give us the full text of the error message before the 'send to microsoft' screen comes up?
     
  3. bshashank90

    bshashank90 Thread Starter

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Messages:
    7
    Age Of Empires 3 has encountered a problem and needs to close.We Are Sorry for the inconvinience.
    That's it .
    The game starts and closes itself in about 10 seconds and this thing pops up.
     
  4. The Hound

    The Hound

    Joined:
    May 27, 2007
    Messages:
    3,235
    Click start, run, type eventvwr.msc and click ok.

    Right click 'application', and clear the log. Same with 'system' and 'security'. It will prompt you to save the logs--probably don't need to.

    Start one of the problem games, and force the error message again, then go back to the event viewer and check the error messages generated. That may point us in the right direction.

    Are your sound and video drivers current?
     
  5. bshashank90

    bshashank90 Thread Starter

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Messages:
    7
    The description for Event ID ( 1000 ) in Source ( Age of Empires 3 ) cannot be found. The local computer may not have the necessary registry information or message DLL files to display messages from a remote computer. You may be able to use the /AUXSOURCE= flag to retrieve this description; see Help and Support for details. The following information is part of the event: age3.exe, 4.105.919.3236, unknown, 0.0.0.0, 00000000.

    This is the error. i did as you told me to do.
    and what about sound and video drivers do i need to update them from time to time?

    And thanks for replying
     
  6. bshashank90

    bshashank90 Thread Starter

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Messages:
    7
  7. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads - MIcrosoft Error Report
  1. alanh01
    Replies:
    2
    Views:
    382
  2. thp83
    Replies:
    9
    Views:
    756
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/594495

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice