microsoft office outlook

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

salonge

Thread Starter
Joined
Dec 7, 2007
Messages
1
Hi I have recently installed office enterprise 2007 .I am using windows XP home edition. I can receive e-mails into the (microsoft office outlook ) part of the programme. I however cannot send e-mails out? I just keep getting message not sent. Can you help me. My ISP doesn't seem to know how to help me.
 
Joined
Apr 23, 2004
Messages
2,960
Click Tools, then Account Settings
On the Email tab, you should have (at least) one account listed.
Highlight it and click Change.
Verify the SMTP settings (ISP should be able to tell you this - if not, it might be time to find another one...)
Click the "More Settings" button
Go to "Outgoing Server" tab
Put checkmark in "My Outgoing Server requires Authentication" (most ISP's require this to prevent spamming)
Leave the dot in "use same settings as logon server"
click OK, next, finish
click Close.
send a test message to yourself
post any errors you get, but if you do get errors, try unchecking the "My Server requires authentication" first, and try again.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top