microsoft update doesn't

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

nole57

Thread Starter
Joined
Aug 18, 2003
Messages
5
after uninstalling Mcafee stuff from my Dell laptop, I get a message about security settings and active-x controls when I try to update my xp. if I try to install the service pack manually, I get an error about the cryptography service not running. What's up with this?
 
Joined
Feb 23, 2003
Messages
16,274
Or turn on the cryptographic service :

Control panel / administrative tools / services / scroll down to cryptographic service, right click it and set it to auto then start and apply.
 

nole57

Thread Starter
Joined
Aug 18, 2003
Messages
5
Tried that wvice, and it says it's running already. I have found that although I have a microsoft .Net account I can't access the Messenger ( can't Login) or any of the .Net sites.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top