millenium install

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

gorper99

Thread Starter
Joined
Sep 18, 2002
Messages
533
I am trying to replace missing files.After running restore cd and application loader comes up,I get a windows is now setting up your hardware and plug&pray devices.Then computer freezes at 12 minutes remaining.Anyone have any ideas on how to finish this reload?
 
Joined
Jul 14, 2003
Messages
724
Yes...just leave it alone and let it do its thing :)

Last time I reinstalled ME on this system, it took over 45 minutes to get past that part of the setup. Mouse would stop working for long periods, and I kept getting impatient and restarting. Finally I just said 'Hell with it' and left it alone...now it is running without a hitch.
 
Joined
Jul 5, 2003
Messages
104
I had a similar problem which was fixed by unplugging all USB hardware that was not needed for installation and installed them later (printers etc.).
 

gorper99

Thread Starter
Joined
Sep 18, 2002
Messages
533
Will try and leave it run again.Last time it ran for an hour and nothing happened.I will also unplug the mouse and keyboard(usb)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top