Miniport wifi adapter and LAC adapter malfunction

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

SinBlackstone

Thread Starter
Joined
Oct 29, 2019
Messages
1
05B4B451-1659-4A25-9107-CB14762969D5.jpeg
I’m not able to use wifi or Ethernet.
I’ve uninstalled and reinstalled both my Atheros Local Area Connection Adapter and Microsoft virtual wifi miniport adapter. Both drivers are apparently properly updated. Trouble shooter just tells me there’s a problem with the adapters but doesn’t specify anything.
 

Couriant

James
Moderator
Joined
Mar 26, 2002
Messages
40,969
Go to Command Prompt, then type ipconfig /all and press enter. Please can you screenshot/take picture of the information of the Ethernet Adapter and Wireless Adapter?

Note: the miniport is not the wireless connection.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top