Missing Icons

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Nracu1681

Thread Starter
Joined
Oct 4, 2008
Messages
2
I have icons that are not loading in my taskbar. When I check msconfig, under startup, everything is checked to be loaded. However, no icons are loaded even though task manager shows the services loaded and running. They seem to come and go at random. Please help
 

Mr. Newton

Terry
Joined
Aug 26, 2006
Messages
15,285
have you tried right clicking on the task bar,click on properties,select task bar, click on customize,& see what settings you have for all the icons.
i have mine set to hide when inactive,but you could have always hide or always show.

hope that helps.
 

Nracu1681

Thread Starter
Joined
Oct 4, 2008
Messages
2
That setting is fine. It appears and disappears at random. Even though the process is running in the back ground.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top