mmtask.tsk

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

debbie sparks

Thread Starter
Joined
Nov 26, 2001
Messages
93
I used DR Watson today and it came back that i have a problem
it said,MultiMedia background task support module
mmtask.tsk.I am totally stumped on what to do to set it right
please,please help
 
Joined
Sep 10, 2001
Messages
3,178
Hi,

Do you receive any error messages when running programs like Media Player, or something similar?
You could try updating the sound card drivers for your system, or you could restore a copy of mmtask.tsk, through System File Checker.

Good Luck:)
 

TonyKlein

Malware Specialist
Joined
Aug 26, 2001
Messages
10,392
Hi Debbie,

I seldom run DrWatson, and therefore probably have far less problems, than if I were to run it regularly... :D

Seriously though, I'd only use it to troubleshoot real problems.

If you're not getting any page faults, exception errrors, or fatal exceptions to speak of, I seriously think you should forget about this.

Cheers,
 
Joined
Oct 14, 2001
Messages
2,218
I found this!

MMTASK.TSK
MYAPP.EXE caused a GPF in MMTASK.TSK handles multimedia background tasks, such as cueing MCI calls and timing events, etc etc etc....

Hope that helps

Savvy :)
 
Joined
Sep 10, 2001
Messages
3,178
Hi,

I imagine that Eddie5659's sugesstion is probably dead-on. It looks like Dr.Watson creates this report without there neccessarily being any error messages or functionality issues.
I think Dr.Watson should be sued for malpractice.
 

TonyKlein

Malware Specialist
Joined
Aug 26, 2001
Messages
10,392
It should only be used in order to troubleshoot real problems.

Is used to warn me that 'Adobe Type Manager has changed the system files'.

Now this is certainly enough to give anyone a mild case of paranoia, while in truth it means nothing at all.

Greetz.
 

debbie sparks

Thread Starter
Joined
Nov 26, 2001
Messages
93
DRWatson is history guys.Who thought it up anyway.
I was advised to reinstall mmtask from the system file checker.How?
 

eddie5659

Moderator
Malware Specialist
Joined
Mar 19, 2001
Messages
37,264
Hiya

You may not need to. According to Microsoft, this behavior is by design. Did you have a look at the link?

eddie
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top