1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Money Microsoft Money will not back up

Discussion in 'Windows 7' started by awaKening27, Dec 8, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. awaKening27

    awaKening27 Thread Starter

    Joined:
    Dec 8, 2017
    Messages:
    4
    When I close My Money-Microsoft Money to back it up I get this message. "The path is invalid. Please use a valid path name" & I have no idea what to do.

    Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.4
    OS Version: Microsoft Windows 7 Home Premium, Service Pack 1, 64 bit
    Processor: Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz, Intel64 Family 6 Model 42 Stepping 7
    Processor Count: 4
    RAM: 8105 Mb
    Graphics Card: Intel(R) HD Graphics 3000, -1988 Mb
    Hard Drives: C: 931 GB (876 GB Free);
    Motherboard: SAMSUNG ELECTRONICS CO., LTD., 300V3A/300V4A/300V5A/200A4B/200A5B
    Antivirus: Microsoft Security Essentials, Enabled and Updated
     
  2. lunarlander

    lunarlander

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Messages:
    10,130
    What backup program are you using? Or is this backup you're talking about integrated in to Money?
     
  3. awaKening27

    awaKening27 Thread Starter

    Joined:
    Dec 8, 2017
    Messages:
    4
    As far as I know yes. When I close it, it's suppose. to automatically back it up.
     
  4. dvk01

    dvk01 Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    56,224
    First Name:
    Derek
    open money / tools/options/ backup and set a suitable location for the backup file
    the message you are getting is because either there is no location set or it is too long for the OS to use
     
  5. awaKening27

    awaKening27 Thread Starter

    Joined:
    Dec 8, 2017
    Messages:
    4
    Thank you, I'm in backup settings but don't know how to set a suitable location for the backup file.
     
  6. dvk01

    dvk01 Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    56,224
    First Name:
    Derek
    just press the browse button & navigate to a suitable location, like desktop, my documents or whatever folder you want to save them in, press OK & it will all be OK

    Don't enter any file name, the software does that, just open the folder you want to use via the browse button
     
  7. awaKening27

    awaKening27 Thread Starter

    Joined:
    Dec 8, 2017
    Messages:
    4
  8. dvk01

    dvk01 Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    56,224
    First Name:
    Derek
    glad it was an easy fix
     
  9. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Similar Threads - Money Microsoft Money
  1. flavallee
    Replies:
    3
    Views:
    213
  2. Mrcobra
    Replies:
    4
    Views:
    325
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1200809

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice