Monitor or Video Card Problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Nickle

Thread Starter
Joined
Jan 2, 2003
Messages
32
The computer I am trying to fix has a problem. When the monitor is plugged into the on-board video card, the monitor just displays 'No Signal'. I have tried a different monitor also, but still no display. So I went and bought an AGP Video card for the compuer. I put the card in, plugged the monitor into the AGP video card, and it worked. Computer booted up, then after about 5 minutes, it went blank, and since then, even when I plug the monitor into the AGP video card it still displays 'No Signal'. What is wrong with it? Is it to do with the motherboard??
 

Triple6

Rob
Moderator
Joined
Dec 26, 2002
Messages
52,933
It very well could be the mother board. Does the computer beep any codes?
Have you tried different RAM or just trying one stick of RAM at a time if it has multiple sticks?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top