Monitor with built in speakers - no sound?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

dacan13

Thread Starter
Joined
Mar 26, 2010
Messages
5
Just bought a Packard Bell Maestro 240 LED white. It has built in speakers, but i don't hear any sound? It shows up in sound>playback and i have checked sound levels etc. All the required drivers are installed, and my headset works? There is no 3.5mm input on the monitor, but i'm using a HDMI cable, and HDMI cable can "transfer?" sound. Anyone who can help me? I'm using windows 7 64-bit
 

etaf

Moderator
Joined
Oct 2, 2003
Messages
65,435
First Name
Wayne
have a look at
control panel>
sound>
is HD audio selected

can we see a screen shot
To post a screen shot of the active window, hold the Alt key and press the PrtScn key. Open the Windows PAINT application and Paste the screen shot. You can then use PAINT to trim to suit, and save it as a JPG format file.
To upload it to the forum, open the full reply window and use the Manage Attachments button to upload it here.
Full details are here http://library.techguy.org/wiki/TSG_Posting_a_Screenshot
 

dacan13

Thread Starter
Joined
Mar 26, 2010
Messages
5
Okay!


My headset is default device here, but i have tried making maestro main, and disabling the headset.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top