More audio problems

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

xMikex

Thread Starter
Joined
Nov 7, 2005
Messages
159
OK so some of you may know that i have been struggling with getting the audio on my site to be perfect. Here is my problem. I have .wma files in my ftp that im linking to on a page on my site. The problem is that when i click tem on my comp they open up my windows media player and everything but on no one elses computers. I have had all my friends check it on there comps and it wants to start downloading the .wma file instead of opening windows media player and playing it there. I believe i need a script to take care of this but dont know which one would be appropriate. Could you guys give me some solutions to this problem.

Your help is much appreciated,
Mike
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top