1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Motherboard and Processor upgrade ??

Discussion in 'Hardware' started by FlaFoci, Jan 29, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. FlaFoci

    FlaFoci Thread Starter

    Joined:
    Dec 24, 2001
    Messages:
    69
    OK I'm getting rid of my VIA motherboard & AMD 1.1 gig and getting an AMD XP1700 with an ECS motherboard, should I be able to throw this in the existing system with minimal problems ???

    BTW I am also relpacing the Video and the memory.

    P.S. I am running Win2K also
     
  2. richardp

    richardp

    Joined:
    Jan 11, 2002
    Messages:
    98
    There houldn't be any problems but I would advise that you backup data on the hard drive to floppys or CDs.
     
  3. richardp

    richardp

    Joined:
    Jan 11, 2002
    Messages:
    98
    Also your new motherboard is an ECS (elite computer systems). These are crap and I think you shound try Asus, Aopen, Epox or Gigabit.
     
  4. FlaFoci

    FlaFoci Thread Starter

    Joined:
    Dec 24, 2001
    Messages:
    69


    You really should read some more, the only thing on the K7S5A I have heard that is crap the on-board audio.


    And you know what they say, "opinions are like a$$holes, everyone has one"
     
  5. stanggt2

    stanggt2

    Joined:
    Jun 2, 2001
    Messages:
    278
    I have built 3 systems with ecs motherboards can not beat them for the price they run just fine
     
  6. stanggt2

    stanggt2

    Joined:
    Jun 2, 2001
    Messages:
    278
    by the way what are you going to do with your old stuff
     
  7. FlaFoci

    FlaFoci Thread Starter

    Joined:
    Dec 24, 2001
    Messages:
    69
    Actually all the old stuff will go to the wife, she only has a 633 Celeron.
     
  8. FlaFoci

    FlaFoci Thread Starter

    Joined:
    Dec 24, 2001
    Messages:
    69
    All done and not 1 problem, the only thing I did need to do was down load the bios update. :D
     
  9. stanggt2

    stanggt2

    Joined:
    Jun 2, 2001
    Messages:
    278
    Thats great to hear
     
  10. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/66989

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice