Motherboard / Power Supply Pin Question

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mightymo77

Thread Starter
Joined
Jun 12, 2007
Messages
42
I have an Ultra V Series 500w power supply that has the 12x2, 3x2 and 2x2 connectors. My motherboard is a Gigabyte GA-MA785GM-US2H which requires the 12x2 (of course), but my question is do I need to plug in the 4x2 connector? I haven't tried booting yet. I'm not running a video or sound card, just the onboard video & sound (if that matters).
 

dustyjay

Jay
Joined
Jan 23, 2003
Messages
12,661
Yes you need to plug in the 12V ATX connector This is the 4X2 connector.
 

mightymo77

Thread Starter
Joined
Jun 12, 2007
Messages
42
I plugged in the 2x2 connector and everything is running fine and stable.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top