Solved Mouse Polling rate causing lag in every game

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

mmega1

Thread Starter
Joined
Jun 2, 2019
Messages
2
Hello, I have the Logitech G102 mouse and just today it suddenly started having problems in every single game I tried. My polling rate hasn't been changed and it's been sitting at 1000Hz for a while now, however, now anything above 125Hz causes the fps to drop to 1-10 in any game.
I've tried everything, OS re-installation, mouse-driver re-installation, intel chipset drivers update, AMD gpu drivers, even cleaning my PC from dust entirely. I can't find a fix.

(Uploaded DxDiag file for PC info)
 

Attachments

mmega1

Thread Starter
Joined
Jun 2, 2019
Messages
2
For me during fast paced gameplay it does. But regardless, for anyone who might have the same problem, I have finally solved the issue by uninstalling the USB Root Hub drivers and reinstalling them. For some reason just reinstalling the specific USB driver for the mouse wouldn't fix it.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top