1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

MS Windows XP Run command

Discussion in 'Windows XP' started by ndr_76, Apr 14, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. ndr_76

    ndr_76 Thread Starter

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    2
    Hi Guys,

    I have question about Microsoft XP, I have three computers with Win XP.

    When I go to Start => Run.

    Now question is How can i enable the smart words select option in that Run window.

    Apart from 3 computers, 2 has that smart word select option enable.

    while the last one i have to type the whole string again and again.

    for example

    if i tpye c:\windows\

    it should show me option with c:\windows\system32 or directores under c:\windows

    but it doesnt show me the option.

    Any clue guys ???


    Thanks in advance.

    Regards,

    Nick
     
  2. bicycle bill

    bicycle bill Banned

    Joined:
    Jul 11, 2003
    Messages:
    2,092
    Is auto complete enabled?

    Open Microsoft Internet Explorer.
    Click Tools and then Internet Options.
    In the Internet Options window click the Content tab.
    Click the AutoComplete button.
    Check or uncheck the options you wish have or not have AutoComplete.
     
  3. Squashman

    Squashman Trusted Advisor

    Joined:
    Apr 4, 2003
    Messages:
    19,786
    You don't perhaps have a registry cleaner installed on that computer. It could be clearing out the registry that keeps track of the MRUrun key.
     
  4. Mumbodog

    Mumbodog

    Joined:
    Oct 3, 2007
    Messages:
    7,889
    Its not a mru function, it is part of Windows Explorer, similar to DIR in command prompt.

    .
     
  5. Squashman

    Squashman Trusted Advisor

    Joined:
    Apr 4, 2003
    Messages:
    19,786
    AutoComplete AutoSuggest

    Can't say I ever heard of it but apparently there is a registry entry for it.
     
  6. ndr_76

    ndr_76 Thread Starter

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    2
    Many thanks for reply guys,

    bicycle bill, i would like to say special thanks for your effort.

    I will try this and let you guys know.


    Regards,

    Nick
     
  7. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/916996

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice