1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

MS word 2003 problem...Wrong Word didn't underline by Red Color

Discussion in 'Business Applications' started by masoodsoomro, Aug 25, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. masoodsoomro

    masoodsoomro Thread Starter

    Joined:
    Jan 30, 2006
    Messages:
    19
    hello
    iam using MS office 2003 , i have copied a file of MS Office 2000 (MS Word 2000) from Network.. and when iam editing in that file wrong word is not underlying by red line, but when i am opening new and bland page of MS word 2003 , and writing some thing wrong it makes it underlying by red...i can't understand y it is happening ... i have tried lot of ways such as copied the text and paste it in new blank word page and also checked tools and options , but problem is yet there.....Any solution in your views...kindly share with me...Any body help in this regard will be appreciated...
    Thanks
     
  2. Yorkshire Guy

    Yorkshire Guy

    Joined:
    Dec 9, 2003
    Messages:
    563
    Hi masoodsoomro,

    You didn't give any examples of which words are giving you problems.

    I'm guessing that you are referring to the red squiggly underline for mis-spelt words, in which case it could be the language setting of the documents you have pulled off of your network being different to your default language.

    Check what you have in Tools / Language / Set language.

    HTH
    Hew
     
  3. cwwozniak

    cwwozniak Chuck Trusted Advisor

    Joined:
    Nov 28, 2005
    Messages:
    55,207
    I believe that MS-Word 2003 has a per document setting for not showing spelling errors. It is in the Tools -> Options ... menu in the "Spelling & Grammar" tab. The file you opened from the network may have a check in the box.
     

    Attached Files:

  4. Yorkshire Guy

    Yorkshire Guy

    Joined:
    Dec 9, 2003
    Messages:
    563
    Hi cwwozniak,

    Nice one!.
    I didn't know it but I've got that same option in Word 2000 (i.e. at document level).

    So that would fit masoodsoomro's facts if the document he is copying has it set to not show spelling errors whereas his Normal.dot doesn't have it set (which I would expect is the default).

    Cheers
    Hew
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/495414