Msi - ae2040-001us

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

DavidC123

Thread Starter
Joined
Jan 2, 2015
Messages
1
So today I got a new computer(no monitor), So I decided to use my AIO MSI WIND TOP AE2040-001US as a monitor.
Turns out the VGA fits, but I get no response when going to the monitor menu then >VGA
I tried using the HDMI - in, but there's no option to change it to HDMI.
When the computer is off(with HDMI connected), an icon that looks like this

lights up.


Oh and I'm also not too sure about the VGA being plugged in right, it metal protector around the little pins for the VGA is a bit too long for the one on the computer, so it doesn't connect far enough for the screws to reach.
 

Triple6

Rob
Moderator
Joined
Dec 26, 2002
Messages
52,933
The specs say that the HDMI is only a video out, the VGA says it's a video in. You have to use the VGA.

Does the computer have both onboard/integrated graphics and a dedicated graphics video? If it does you need to make sure to use the dedicated graphics card.

Also, if the VGA plug isn't fitting correctly then that could be the issue, you'll need to examine it closely to see why it doesn't fit all the way or try another cable.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top