MSVCR80.DLL missing

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

jimnutt

Thread Starter
Joined
Dec 20, 2010
Messages
4
This computer brings up the 'MSVCR.DLL missing' caption after startup. However most things seem to be working normally.
 

jimnutt

Thread Starter
Joined
Dec 20, 2010
Messages
4
I have recently installed the latest edition of AVGfree, which I have been using for some time.
 

jimnutt

Thread Starter
Joined
Dec 20, 2010
Messages
4
I have Zonealarm and Spybot, but not the Zonealarm toolbar. Both have been installed for some time without problems.
 
Joined
Apr 5, 2008
Messages
11,761
Apparently sometimes ZoneAlarm has some problems with AVG.....I would try uninstalling AVG and restarting the PC and reinstalling AVG and see if that fixes it.
 

jimnutt

Thread Starter
Joined
Dec 20, 2010
Messages
4
Tried that, but no result. The box still comes up - but not while I am doing anything; a few minutes after starting, while looking at an unrelated web site.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top