Multi-monitor not working - help!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

moozer

Thread Starter
Joined
Jul 3, 2005
Messages
796
Hi all

I have a Ryzen 5 2400G setup on an ASRock B450M pro 4 Motherboard, running Windows 10 with 8GB RAM. I have two issues that I would like help with.

ISSUE 1

Using the ASRock provided driver disk, I can setup my VGA monitor and link my TV via HDMI - it works, however, I have to tweak the settings in Radeon settings for the VGA monitor to be clear (initial setup leaves VGA monitor with a pink cast over the screen and displayed is centred). I have to set the colour depth to 6bpc and set scaling mode to full panel. Everything is fine until I have to restart the PC - it resets the Radeon settings and I have to go through it all again.

HOWEVER:​

ISSUE 2

If I update to latest display driver, I have no VGA output at all. ONLY HDMI will work with latest Adrenaline driver (VGA and DVI-I outputs are not working).

Not getting very far with AMD or ASRock forums.

Whatcan I do?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top