multimeda audio controller

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

debbies59

Thread Starter
Joined
Mar 31, 2004
Messages
6
I installed winxp pro after formating my hard drive due to a backdoortrojan. And now i have no sound, in the device mgr. there are yellow ? marks by multimeda audio controller and also by SM bus controller,,can anyone help??
 
Joined
Mar 8, 2004
Messages
2,326
Sorry to have to tell you this,but,you need to install drivers for these two things(and maybe more).Microsoft has drivers for most things but it is always best to download the drivers from the manufacturer of your hardware.

To get the sound working again,go to Microsoft update,do the scan and install any drivers found.This will at least get some sound till you find the correct driver for your sound card.

While you are at it,make sure to install all updates and service packs.

As for anything else you need,the more info you can give us,the easier it is for us to help you,including system info,error messages,etc.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top